Set somelier, 3 accesorii

Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
Set somelier, 3 accesorii
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesorii de somelier - un kit esențial pentru fiecare iubitor de vin

.
  • Un set de trei accesorii. În set veți găsi trei elemente care vă vor ajuta la servirea vinului. Un tirbușon la îndemână, un turnător de vin și un dop de vid cu o pompă pentru a aspira aerul.
  • Sticle de vin solide.
  • Solid și ușor. Accesoriile pentru somelieri au fost create din plastic robust. Acestea sunt ușoare, robuste și rezistente la umiditate. Toate accesoriile vin în culoarea neagră clasică.
  • .
  • Pompă de vid. Un mare avantaj al setului este capacul de vid și pompa incluse, cu care puteți scoate aerul din sticlă. Acest lucru va păstra vinul deschis proaspăt pentru mai mult timp.
  • .
  • Sticlă practică de turnat. Cu ajutorul dispozitivului de turnare a vinului, veți putea turna vinul din sticlă în mod confortabil, fără a vărsa. Va preveni, de asemenea, picăturile care ar putea curge și păta fața de masă.
  • Dimensiuni mici ale setului. Setul de accesorii pentru vin a fost ambalat într-o cutie de mici dimensiuni, care măsoară 9,5 cm x 6,8 cm x 28 cm. Cutia vă va permite să depozitați convenabil toate articolele.
  • .

Setul de accesorii pentru somelieri este ambalat într-o cutie elegantă, astfel încât setul poate deveni un cadou practic de oferit unui iubitor de vinuri. Accesoriile pentru vinuri se vor dovedi indispensabile atunci când vom începe aventura degustării vinului - acestea vor face întregul proces de turnare a vinului mai ușor și mai plăcut, și vor avea grijă și de menținerea prospețimii acestuia după deschidere.

. .
Cod produs
68575
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
6,8
Inaltime (cm)
28
Sursa de putere
baterii
Battery Type
4 x AA
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel