Individual din bumbac MAHA, 45 x 30 cm

Individual din bumbac MAHA, 45 x 30 cm
Individual din bumbac MAHA, 45 x 30 cm
Individual din bumbac MAHA, 45 x 30 cm
Individual din bumbac MAHA, 45 x 30 cm
49,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 46% (23,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual din bumbac MAHA va proteja blatul de masă de murdăria accidentală, precum și de farfuriile încălzite

.
  • Decorațiuni practice. Avantajul unui set de masă din bumbac este ușurința cu care puteți schimba decorul mesei dvs. Câteva fețe de masă colorate pot schimba cu ușurință fața camerei dvs.
  • Individualul de masă din bumbac. A fost creat din bumbac. Datorită acestui material, este durabil și se caracterizează prin îndepărtarea ușoară a petelor. De asemenea, puteți spăla individualul în mașina de spălat.
  • .
  • Protecție de bază a mesei. Cu ajutorul individualului de bumbac puteți proteja cu ușurință masa de murdărie. Vă va permite, de asemenea, să vă protejați blatul de masă de zgârieturi și căldură.
  • .
  • Dimensiunea optimă. Individualul de masă măsoară 45 cm x 30 cm. Această dimensiune a seturilor de masă înseamnă că chiar și farfuriile mari se pot potrivi cu ușurință pe el, alături de care pot fi așezate tacâmurile.
  • Franjuri decorativi. Marginile galbene au fost decorate cu ciucuri delicați. Ciucurii măresc optic individualul și îi dau o impresie de lejeritate.
  • .

Individualul de bumbac absoarbe lichidul foarte bine. Nu vă faceți griji în legătură cu sucul sau supa vărsată - va absorbi lichidele. Blatul mesei va fi sigur și nu se va umfla. Nu vă faceți griji cu privire la decolorare sau deteriorare mecanică.

.

Cod produs
68578
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel