Figurina oficiu poștal cu iluminare LED

Figurina oficiu poștal cu iluminare LED
Figurina oficiu poștal cu iluminare LED
Figurina oficiu poștal cu iluminare LED
Figurina oficiu poștal cu iluminare LED
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Figurina LED de Crăciun - clădire de oficiu poștal cu spiriduși în sezonul sărbătorilor, peisaj cu iluminare, este un decor ideal pentru orice casă

  • Figurina de Crăciun : figurile reprezintă clădirea Poștei de Crăciun a lui Moș Crăciun cu spiriduși, înconjurată de pomi, cu tunel pt cozi, ascunse sub stratul de zăpadă. Aceasta este esența sezonului de iarna.
  • Lumină variabilă : 20 de lumini LED plasate în figurina pot străluci cu o lumină constantă sau pâlpâitoare. Alege tipul de iluminat care iti place.
  • Iluminare cu LED : acesta este cel mai bun tip de iluminare - economisește energie și nu dăunează mediul. Lumini LED sunt sigure, pentru că nu se încălzesc, deci nu provoacă arsuri cand sunt atinse.
  • Pentru uz interior : Decorul de sărbători este destinat exclusiv uzului intern, iar totul este realizat din plastic.
  • Funcționează cu baterii : alegeți bateriile corecte pe care să le utilizați si bucurați-vă de luminile atractive. Bateriile nu sunt incluse.

Un decor de Crăciun în această formă este atât de universal încât se potrivește în orice interior și cameră. Găsiți un loc pentru el pe pervaz sau o comodă în sufragerie sau în camera copiilor.

Cod produs
68767
colour temperature
multi-colorate
numărul de LED-uri
20
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
21
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel