Individual de masă cu sclipici FULG DE NEA

Individual de masă cu sclipici FULG DE NEA
Individual de masă cu sclipici FULG DE NEA
Individual de masă cu sclipici FULG DE NEA
Individual de masă cu sclipici FULG DE NEA
43,99 RON
32,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual rotund in forma de fulg de zapadă, decor și protecția mesei într-un singur produs

  • Decor și protecția mesei într-un singur accesoriu: individual nu este doar un decor interesant, dar mai ales protejează masa de căldură vaselor, zgârieturi sau umezeală din pahare și băuturi.
  • Individual in forma de fulg de zăpadă: Individualul are forma unui fulg de zăpadă. Această formă face ca accesoriu să fie un plus creativ pentru sezonul de iarnă si festiv. Acest accent subtil va sublinia atmosfera de iarnă.
  • Pentru bucătărie si sufragerie: Individualul elegant se potrivește in fiecare camera. Puteți pune acest accesoriu elegant, de exemplu pe o măsuță de cafea în sufragerie sau pe o comodă din hol.
  • Plastic: Individual din materialel PVC protejează eficient suprafața mesei împotriva deteriorării, este durabil și rezistent la utilizarea de zi cu zi în timpul meselor.
Cod produs
68788
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
41,5
Diametru (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel