Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm

Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O traversa festivă care nu se teme de murdărie sau de umiditate.

  • Efect de pânză : materialul din care este realizată traversa imită aspectul pânzei. Traversa arata frumos si are un adevarat caracter rustic. Este mai rezistenta decât pânza și decorata cu imprimeu permanent.
  • Imprimare permanentă : traversa de masă a fost decorata cu imprimeu cu un motiv luminos de Crăciun.
  • Țesătură durabilă : Traversa de Crăciun a fost confecționata din poliester. Avantajul acestui material este că traverse realizate din el nu se sifoneaza si sunt rezistente la intindere.
  • Ușor de depozitat : tubul de carton inclus face acest lucru ușor - atunci când nu este nevoie, rulați-o doar pe tubul. Traversa pliata ocupa putin spatiu si nu se sifoneaza.
  • Traversa decorativă : are 28 cm lățime și până la 300 cm lungime! Datorită acestor dimensiuni, va fi perfecta pentru decorarea meselor și mai lungi. Este îngustă, așa că nu va sta în cale la asezarea farfuriilor.
Cod produs
68792
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
300
Latime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel