Figurina inger in picioare 42 cm

Figurina inger in picioare 42 cm
Figurina inger in picioare 42 cm
Figurina inger in picioare 42 cm
Figurina inger in picioare 42 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Figurină in forma de un înger într-o rochie albă – un accesoriu care va încânta și copiii si adulți

  • Design interesant : un îngeraș drăguț este o păpușă din ceramica îmbrăcata într-o rochie strălucitoare și o pălărie înaltă. Conexiune de diferite materiale îi conferă o impresie de lejeritate și aerisire.
  • Culori de iarnă : alb și argintiu - acestea sunt culorile care domină în ținută. Sunt asociate cu delicatețea, dar și cu zapada si iarna!
  • Fugurina din ceramică : capul păpușii este făcut dintr-un material dur și ceramica rezistenta cu o textura placuta la atingere. Ceramica este netedă și este decorata cu grafice permanente care formează ochii și gura figurinei.
  • Decor : înger picioare are 42 cm înălțime - este inalt dar usor in acelasi timp. De asemenea, este ușor de configurat, deoarece multumita cizmelor largi profilate corespunzator, silueta este stabila.
  • Combinație de materiale : figurina înger de Crăciun a fost realizată din combinații de materiale diferite cu o textură diferită. Acest lucru o face să arate grozav și plăcut la atingere.
Cod produs
68793
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
42
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel