Ghirlandă de Crăciun FLOW

  • O ghirlandă lungă în alb este un decor caracteristic
  • festiv, care nu poate lipsi în timpul aranjamentului de Crăciun
Ghirlandă de Crăciun FLOW
Ghirlandă de Crăciun FLOW
Ghirlandă de Crăciun FLOW
Ghirlandă de Crăciun FLOW
159,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O ghirlandă albă lungă este un decor caracteristic de Crăciun care nu poate lipsi în timpul unui aranjament de Crăciun

  • Doi metri lungime : Ghirlanda de Crăciun FLOQ are doi metri lungime. A fost realizata dintr-un material flexibil, datorită căruia poate fi ușor modelata și ajustata la suprafața decorată.
  • Accent de Crăciun : Ghirlanda este decorată cu trei accesorii caracteristice care amintesc de sărbători: flori albe flocate, conuri de pin și fructe de pădure.
  • Aspectul unei conifere de iarnă : Ghirlanda de Crăciun este făcută din crenguțe de plastic care imita aspectul unei ghirlande de conifere. Suprafața sa este acoperită cu zăpadă artificială, ceea ce dă întreaga impresie de lejeritate.
  • Construcție ușoară : Ghirlanda de conifere este realizată din materiale plastice rezistente la uzură. Este usoara, deci este perfecta pentru agatat in locuri inalte - de exemplu pe balustrada.
  • Decor universal : ghirlanda poate fi agatata deasupra intrării sau o puteți folosi pentru a modela o ghirlandă pe care să o agatati pe ușă. De asemenea, funcționează bine pentru decorarea mobilierului, pervazurilor, și balustradelor.
Cod produs
68812
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel