Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm

Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm
Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm
Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm
Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm
Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm
Lampa de masa cu trepied LAHTI, 70 cm
249,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de masă LAHTI cu trei picioare - un decor elegant și de designer și un accent luminos pentru orice cameră

  • Manopera solidă: baza cu trei picioare a lămpii este realizată din lemn de paulownia - este un material de bună calitate folosit în principal în industria mobilei. În ciuda structurii delicate, care se caracterizează și prin lemn de paulownia, trepiedul este solid și durabil - a fost conectat cu elemente metalice care împiedică depărtarea picioarelor.
  • Abajur metalic: abajurul metalic este o garanție a durabilității produsului. Centrul acoperit cu un strat galben va ilumina suplimentar camera. Deci nu trebuie să cumpărați un bec cu putere mare. Apropo, îți vei reduce consumul de energie electrică!
  • Dimensiune compactă: lampa are dimensiuni mici - 30,5 x 29,5 x h70 cm. Asa ca o poti pune pe un birou sau sifonier printre alte decoratiuni, sau pe podea sau pe o masa care sta singura in coltul camerei.
  • Abajur reglabil:Oriunde așezați lampa, puteți direcționa fasciculul de lumină la orice înălțime. Controlul abajurului este foarte simplu - doar slăbiți cele două șuruburi tip fluture și setați poziția dorită a abajurului.
  • Curățare ușoară și fără probleme: o cârpă din microfibră este suficientă pentru a îndepărta praful de pe suprafața lămpii.
Producător
Cod produs
69041
Putere (W)
max. 25 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
150cm
Sursa de putere
la retea
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30,5
Latime (cm)
29,5
Inaltime (cm)
70
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel