Lustra din rattan KERY, 38 cm

Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
Lustra din rattan KERY, 38 cm
369,99 RON
239,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (130,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lustra KERY boho își datorează stilul unic abajururilor țesute din ratan. Lustra: Iluminatul de tavan este esențial în orice cameră. Fă din el un accesoriu la modă - lustra din împletitură atrage atenția și oferă interiorului o atmosferă boho, rustică. Lustra Boho: Cel mai la modă stil din ultimii ani. Interioarele în stilul boho atrag cu căldură și confort. Doar câteva accesorii sunt suficiente pentru a crea acest stil acasă. O lustra sau suporturi pentru ghivece vă vor ajuta în acest sens. Abajur dublu din ratan: Abajurul dublu va fi unul dintre principalele accesorii din interior. Dimensiunile sale sunt de 38x30 cm - contrar aparențelor, nu va copleși interiorul și este potrivit pentru o cameră mică. Înălțime reglabilă: Cablul electric de 80 cm lungime vă permite să reglați înălțimea lustrei la nevoile dumneavoastră. Puteți monta abajurul direct sub tavan sau îl puteți coborî cât mai mult posibil deasupra mesei. Alegeți un bec: alegeți un bec pentru lustra în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Este necesar soclu E27, iar puterea becului nu trebuie să depășească 40 W. Merită să alegi un bec LED. Pentru a economisi energie electrică, folosește becuri LED în toată casa ta. Sunt eficiente din punct de vedere energetic și buni cu planeta. Dacă doriți să subliniați și mai mult stilul lustrei, puneți un bec decorativ - acesta va fi ușor vizibil prin abajururile împletite. Un bec cu o culoare caldă va face interiorul să arate confortabil și va pune într-o dispoziție romantică.
Producător
Cod produs
69080
Lungime cablu
80cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
38
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel