Album foto NIGHT, 400 fotografii

Album foto NIGHT, 400 fotografii
Album foto NIGHT, 400 fotografii
Album foto NIGHT, 400 fotografii
Album foto NIGHT, 400 fotografii
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Album foto mare Night - cele mai prețioase amintiri într-un singur loc

  • Organizați și protejați amintirile: amintirile înregistrate în fotografii merită cea mai bună expunere. Fotografiile tradiționale sa distrug pe măsură ce le vizualizați. Albumul foto vă permite să le stocați într-un singur loc.
  • Loc pentru multe fotografii: în album puteți încadra până la 400 de fotografii pe cincizeci de pagini, aranjandu-le în orice fel. Pozele se lipesc. Cronologic sau tematic? Tu decizi!
  • Manopera atentă: produsul a fost realizat cu mare atenție la detalii. Este fabricat din carton, ceea ce îl face ușor și durabil în același timp. Închiderea metalică vă permite să fixați comod capacul.
  • Dimensiuni la îndemână: Lungime 37,8 cm, lățime 25 cm, înălțime 3 cm. Îl poți așeza cu ușurință pe un raft între cărți sau într-un sertar.
  • Două culori din care să alegeți: albumul este disponibil în două culori: negru și roz. Întregul lucru este completat de accesorii aurii și un motiv auriu delicat pe fața albumului, combinând o inscripție cu un model floral.
Producător
Cod produs
69090
Numărul de sloturi foto
400
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
cutie de carton
Lungime (cm)
37,8
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
3
număr de pagini
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel