Clepsidra din sticla, 18,5 cm

Clepsidra din sticla, 18,5 cm
Clepsidra din sticla, 18,5 cm
Clepsidra din sticla, 18,5 cm
Clepsidra din sticla, 18,5 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Clepsidra decorativă este un accesoriu la modă și neobișnuit, care oferă multă distracție. Clepsidra decorativa cu nisip: Un element decorativ neobisnuit pentru apartamentul tau. O clepsidră umplută cu nisip colorat este un plus excelent atât pentru camera de zi, cât și pentru camera copilului. Trei versiuni de culoare: Clepsidra este disponibila în trei versiuni de culoare. Ele diferă prin culoarea nisipului: gri, galben și violet. Accesoriu retro într-o versiune modernă: Clepsidra ajutau la măsurarea timpului, acum fac si parte din decor. Cu toate acestea, clepsidra poate fi utilă pentru măsurarea timpului pentru copii, de exemplu, atunci când se spală pe dinți. Sticla si nisip: Clepsidra este realizata din sticla transparenta turnata ca un cristal. Recipientul din sticlă este umplut cu nisip colorat, fin și neted, care se revarsă uniform. Pe îngustare există un element decorativ suplimentar - un ciucure mic într-o culoare corespunzătoare culorii nisipului. Acest lucru face ca clepsidra să arate puțin oriental.
Producător
Cod produs
69104
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
18,5
Diametru (cm)
8,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel