Rama foto multipla MILEA, 6 fotografii, din lemn

Rama foto multipla MILEA, 6 fotografii, din lemn
Rama foto multipla MILEA, 6 fotografii, din lemn
Rama foto multipla MILEA, 6 fotografii, din lemn
Rama foto multipla MILEA, 6 fotografii, din lemn
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Rama MILEA pentru 6 fotografii - o modalitate simpla de a aranja un perete gol in apartament Mulitirama pentru fotografii: Habar n-ai cum să aranjezi un perete gol? Un cadru pentru șase fotografii vă va permite să creați un decor unic, care va adăuga o atmosferă unică oricărui spațiu. Spațiu pentru 6 fotografii: puteți încadra până la șase fotografii în formatul 10 × 15 cm în multirama. Aranjate una lângă alta, vă vor permite să compuneți un colaj de fotografii, imagini sau reproduceri interesante de tablouri. Constructie usoara: Rama este din lemn de mango, spatele este acoperit cu MDF, iar fata este protejata de un geam de sticla. Toate acestea fac cadrul foarte ușor, astfel încât să nu îngreuneze peretele. Gata de agățat: există un cârlig metalic pe partea din spate a ramei. După ce ați plasat fotografii sau imagini în ea, puteți agăța imediat rama pe perete. Dimensiune: Rama are 21 cm lungime, 1,8 cm latime si 70 cm inaltime. Formatul la îndemână vă va permite să aranjați peretele, de exemplu deasupra patului, biroului sau comodei.
Producător
Cod produs
69131
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Numărul de sloturi foto
6
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
1,8
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel