Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm

Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm
Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm
Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm
Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm
Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm
Cos pentru jucarii ANIMAL, 40 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cos pentru jucării de la marca Atmosphera Créateur d'intérieur - un mic ajutor în camera copiilor. Pentru depozitare: Se potrivește perfect ca recipient pentru jucării, bibelouri sau comori pentru copii. Poate fi folosit și ca organizator într-un dulap. Îți va proteja casa de dezordine. Practic și încăpător: poate ține o mulțime de obiecte mici. Două mânere vă vor permite să mutați cu ușurință coșul împreună cu conținutul. Igienic: Produsul este realizat în principal din poliester și polipropilenă. Datorită acestui lucru, este foarte ușor de curățat. Design unic: Manopera de înaltă calitate va face interiorul camerei copiilor mai atractiv. Cosul se potriveste multor aranjamente. Recipientul are o față de animal drăguță și zâmbitoare imprimată pe peretele din față. Există un coș cu un leu în maro și o vulpe în gri. Compact: Dimensiunile mici ale cosului (diametru 32 cm, inaltime 40 cm) permit sa fie asezat atat pe podea, cat si pe un raft. În plus, coșul este pliabil, ceea ce permite depozitarea comodă a coșului nefolosit, de exemplu, într-un dulap.
Cod produs
69144
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Inaltime (cm)
40
Diametru (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel