Covor pentru camera copilului, CASUTA, 100 x 150 cm

  • Covor din bumbac în formă de casă de la Atmosphera Créateur d'intérieur –
  • un loc unic pentru a juca pe podea
Covor pentru camera copilului, CASUTA, 100 x 150 cm
Covor pentru camera copilului, CASUTA, 100 x 150 cm
Covor pentru camera copilului, CASUTA, 100 x 150 cm
Covor pentru camera copilului, CASUTA, 100 x 150 cm
169,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covor din bumbac în formă de casă de la Atmosphera Créateur d'intérieur - un loc unic pentru a te juca pe podea. Zona de joacă pe podea: Copiilor le place să se joace pe podea. Dotând o cameră pentru copii cu un covor, vei crea un loc de joacă unic pentru copilul tău. Motivul unei case și al unui iepuraș, pe care îl înfățișează covorul, se va potrivi foarte frumos atât în ​​interiorul unei fete, cât și al unui băiat. Bumbac: Un covor din bumbac este plăcut la atingere și natural. Acest material nu se decolorează și nu absoarbe mirosurile. În plus, covorul are franjuri pe o margine, ceea ce îi adaugă, fără îndoială, mult farmec. Ușor de curățat: Datorită dimensiunilor și greutății sale mici, praful este ușor de scuturat. În plus, curățarea zilnică se poate face cu o cârpă umedă. Covorul poate fi spalat in masina de spalat rufe (conform instructiunilor de pe eticheta). Un accent colorat: Culorile covorului sunt pastrate intr-un ton placut pastelat, care incalzeste vizual interiorul. Va fi perfect atât pentru camerele de copii luminoase, cât și mai colorate. Dimensiune: Covorul din bumbac pentru copii are 100 cm latime si 150 cm lungime.
Cod produs
69166
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
150
Latime (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel