Bec decoratv LED, chihlimbar, A60

Bec decoratv LED, chihlimbar, A60
Bec decoratv LED, chihlimbar, A60
Bec decoratv LED, chihlimbar, A60
Bec decoratv LED, chihlimbar, A60
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Bec decorativ: Becul decorativ în stil retro este un plus excelent pentru orice lampă. Becul va da caracter unui abajur simplu sau va ridica stilul loft sau industrial într-o lampă stilizată. Lumină caldă: sticla nuanțată de chihlimbar face ca becul să emită o lumină foarte caldă, confortabilă și romantică. Datorită acestuia, vei crea o atmosferă plăcută în serile lungi de iarnă. Avantajele LED-ului: Iluminatul LED are multe avantaje. În primul rând, este economisitor de energie și în același timp economic. În plus, LED-urile sunt neutre din punct de vedere ecologic, deoarece nu se încălzesc ca becurile tradiționale. Iluminare subtila: Becul are o putere redusa de 2 W (175 lumeni). Datorită acestui lucru, va fi perfect pentru noptieră - becul emite o lumină delicată care nu orbește ochii. Perfect pentru o camera de copii. Soclu mare: Becul decorativ E27 înseamnă un soclu mare. Aceasta este dimensiunea standard pe care o veți găsi în majoritatea lămpilor de tavan și de podea.
Producător
Cod produs
69203
Putere (W)
2 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
10,6
Diametru (cm)
6
Luminous Flux
175 lm
clasa de eficienta energetica
F
Metoda de ambalare
asamblat
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel