Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm

Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm
Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm
Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm
Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm
Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm
Veioza ALI, abajur din bambus impleit, 16 cm
229,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Veioza ALI cu abajur din bambus vă va lumina interiorul dormitorului Veioza: Designul veiozei ALI înseamnă că poți fie să o așezi pe o comodă sau o masă din sufragerie, fie să folosești doua bucati ca veioze în dormitorul tău. Abajur din bambus: Abajurul este țesut din bambus. Accesoriile din bambus aduc o impresie vizuală de căldură și confort în interior. Bambusul este numit materialul ecologic al viitorului. Baza metalica: Bazaeste realizata din metal lacuit. Datorită acestui fapt, este stabilă și solidă, dar datorită abajurului din bambus arată ușoară și delicată. Alegeți un bec: Veioza trebuie asortată cu un bec E27 cu o putere maximă de 25 W. Aceasta înseamnă că veioza servește ca iluminat decorativ, emitând o lumină subtilă și atmosferică. Seria ALI: În magazinul nostru veți găsi și o lampă de podea și o lampă de tavan din aceeași serie. Datorită acestui fapt, puteți unifica iluminarea într-o cameră dată și chiar în întregul apartament. Mizați pe un bec LED - datorită acestuia, veizoa va consuma foarte puțină energie electrică. Becurile LED cu economie de energie vă vor permite să vă bucurați de lumină plăcută în serile lungi de iarnă, fără să vă faceți griji cu privire la facturile mari la electricitate. Veioza ALI, realizată din materiale care pot fi reciclate cu ușurință, împreună cu becul LED, este o soluție prietenoasă cu planeta, cu grijă pentru generațiile viitoare.
Producător
Cod produs
69225
Lungime cablu
150cm
Putere (W)
max. 25 W
Tip soclu
E27
Sursa de putere
la retea
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
metal
Lungime (cm)
19,5
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
43,5
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel