Puf cu model negru-alb, 41,5 cm

  • Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
Puf cu model negru-alb, 41,5 cm
259,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Puf cu model - suport pentru picioare și scaun elegant

  • Puf tapițat din lemn: Puful este realizat din lemn și o bază metalică. Moliciunea și așezarea confortabilă vor fi asigurate de umplutura cu spumă poliuretanică. Întregul, în afară de picioarele metalice, a fost tapițat cu țesătură alb-negru.
  • Picioare de gală clasice: Picioarele de gală sunt un model care este considerat extrem de șic și elegant. Mobilierul tapițat cu o astfel de țesătură va fi perfect pentru interioare elegante.
  • Element de design interior: Puful va fi grozav ca un plus pentru designul interior. În compania draperiilor netede, a ramelor foto negre sau albe sau a unei vaze de metal negru, va crea o combinație elegantă și va adăuga eleganță.
  • O piesă de mobilier universală: Așezați puful în sufragerie, dormitor sau chiar în hol ca un accesoriu sau o piesă de mobilier sofisticată unde vă puteți așeza confortabil și vă puteți relaxa sau pur și simplu pune-ți pantofii.
  • Dimensiunile mobilierului: Puful are 41,5 cm înălțime, iar părțile laterale au 41 cm lungime. Are dimensiunea perfectă pentru a sta pe el, dar și pentru a folosi puful pe post de taburet.
Producător
Cod produs
69240
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
41
Latime (cm)
41
Inaltime (cm)
41,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel