Cutie pentru jucarii HOUSE, 60 x 30 x 50 cm

  • Depozitare spațioasă pentru jucăriile HOUSE pentru a menține lucrurile îngrijite și ordonate
Cutie pentru jucarii HOUSE, 60 x 30 x 50 cm
Cutie pentru jucarii HOUSE, 60 x 30 x 50 cm
Cutie pentru jucarii HOUSE, 60 x 30 x 50 cm
Cutie pentru jucarii HOUSE, 60 x 30 x 50 cm
259,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Depozitare spațioasă pentru jucăriile HOUSE pentru a vă păstra jucăriile îngrijite și ordonate. Pentru depozitare: Se potrivește perfect ca recipient pentru jucării, accesorii sau comori pentru copii. Îți va proteja casa de dezordine. Îți va ajuta copilul să-și învețe obiceiul de a pune lucrurile deoparte. Cu bară: Cutia albă are un cadru de lemn. O astfel de combinație de culori atemporală va funcționa în camera fiecărei copii. De remarcat este și bara practică de deasupra - puteți agăța o pătură pe ea și, dacă este necesar, puteți muta cu ușurință cutia. Robusta: Cutia este din MDF de înaltă calitate, care este rezistent la zgârieturi, picioarele și structura compartimentului de depozitare sunt din lemn de pin, iar mânerul este din bambus. Complet sigur și foarte stabil. Proiectata pentru auto-asamblare. Deschis: Cutia deschisa este o opțiune convenabilă datorită căreia copilul dumneavoastră va putea avea la îndemână toate jucăriile lui preferate. Spațiul nelimitat vă permite să stocați mai multe articole. Practica și încăpătoare: Este destul de mare: 60 × 30 × 50 cm. Deci poate găzdui multe obiecte mici. În interior, puteți depozita jocuri, ursuleți, blocuri și alte jucării mai mici și mai mari.
Cod produs
69269
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
59
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel