Veioza pentru copii STAR, 27 cm

  • O lampă în picioare într-un cadru de bambus pentru camera unui copil
Veioza pentru copii STAR, 27 cm
Veioza pentru copii STAR, 27 cm
Veioza pentru copii STAR, 27 cm
Veioza pentru copii STAR, 27 cm
Veioza pentru copii STAR, 27 cm
Veioza pentru copii STAR, 27 cm
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O lampă în picioare într-un cadru de bambus pentru a crea o atmosferă confortabilă în camera unui copil. Lampă de noapte: O lampă mică de noapte plasată lângă patul copilului va introduce o stare de spirit confortabilă în cameră, exact la timp pentru a adormi. Lumină caldă: Nuanța opal face ca lumina să fie ușor estompată. Acest efect este intensificat de cadrul din bambus, care păstrează o parte din strălucire. Rama din bambus: Abajurul din plastic este incadrat cu un cadru din bambus, pastrand culoarea naturala a lemnului. Designul inteligent face ca lampa să arate foarte originală. Putere și bec: Lampa este alimentată de electricitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la baterii. Bec E14 de 40W, deci lumina nu va fi orbitoare. Lumina moale va umple camera cu o strălucire caldă și confortabilă Compacta: Lampa este mica, 27 cm inaltime, se va potrivi pe orice birou, noptiera sau raft.
Cod produs
69281
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E14
Sursa de putere
la retea
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
26,5
Diametru (cm)
15
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel