Felinar din metal GOLD cu model ajurat

Felinar din metal GOLD cu model ajurat
Felinar din metal GOLD cu model ajurat
Felinar din metal GOLD cu model ajurat
Felinar din metal GOLD cu model ajurat
69,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un felinar metalic cu un perete ajurat - un accesoriu de iarnă care va însenina serile lungi Partea ajurata: Peretele din spate al felinarului este realizat dintr-o placa metalica ajurata. Găurile asigură accesul la aer, astfel încât lumânarea nu se va stinge - felinarul poate fi folosit și ca șemineu pentru lumânările parfumate. Din sticlă și metal: Lanterna aurie combină în construcția sa două materiale: metal și sticlă. Această combinație este rezistentă la temperaturi ridicate - astfel încât să puteți aprinde în siguranță o lumânare în interiorul felinarului. Ușă care se încuie: interiorul felinarului este închis cu uși de sticlă cu balamale. Ușa are un cârlig mic care împiedică deschiderea accidentală. Mâner practic: Lanterna metalică este echipată cu un mâner convenabil în formă de cerc. Manerul este realizat din metal rezistent. Datorită acesteia, puteți muta sau atârna în mod convenabil felinarul. Accesoriu atmosferic: Plasați un tealight, lumânare sau lumini LED care funcționează cu baterie în interiorul felinarului metalic - iluminatul atmosferic este un pas mare către crearea unei atmosfere romantice în serile de iarnă.
Producător
Cod produs
69342
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
16
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel