Cutie pentru bijuterii, din sticla, 10 x 9 cm

Cutie pentru bijuterii, din sticla, 10 x 9 cm
Cutie pentru bijuterii, din sticla, 10 x 9 cm
Cutie pentru bijuterii, din sticla, 10 x 9 cm
Cutie pentru bijuterii, din sticla, 10 x 9 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O cutie pentru bijuterii din sticlă este o modalitate elegantă și sigură de a depozita bijuterii și bibelouri Cutie pentru bijuterii: Păstrați-vă obiectele de valoare și accesoriile în ea: brățări, coliere, inele, cercei sau broșe. Spatiul deschis permite orice amenajare a interiorului in functie de necesitati. Metal și sticlă: Cutia este formată din pereți de sticlă și un cadru metalic. Datorită acestui lucru, întregul arată ușor și elegant, iar conținutul este clar vizibil datorită pereților transparenți. Cutie cu blocare: o cutie cu capac care se poate încuia este un loc sigur și permanent pentru depozitarea obiectelor de valoare - acestea nu se vor pierde accidental. În plus, capacul protejează conținutul de praf. Trei versiuni: Cutia este disponibilă în trei versiuni: cu o oglindă pe fund, căptușită cu țesătură de catifea neagră și cu baza negra. Alege cutia care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Decorarea mesei de toaletă: O cutie frumoasă vă va decora masa de toaletă. Elementele aurii adaugă eleganță. Poti aseza cutia pe noptiera, in baie sau pe comoda din hol. Cutia poate fi folosită și ca recipient pentru obiecte mici, de exemplu, pentru a pune cheile în ea.
Producător
Cod produs
69359
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
4,2
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel