Farfurie decorativa ASTRA, 28 cm

Farfurie decorativa ASTRA, 28 cm
Farfurie decorativa ASTRA, 28 cm
Farfurie decorativa ASTRA, 28 cm
Farfurie decorativa ASTRA, 28 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfurie decorativă ASTRA - pentru că gustările grozave merită un decor la fel de minunat

  • Model decorativ: Farfuria decorativă este decorată cu un model care o face să pară confectionata dintr-o singură foaie de gheață neagră! Structura strălucitoare dă întreaga impresie de profunzime.
  • Diametru mare: Farfurie decorativă din ceramică are un diametru de 28 cm și o înălțime a marginii de 2,5 cm. Marginea mică va proteja suplimentar lucrurile de cădere.
  • Material solid: Farfurie decorativă este realizată din ceramică durabilă. Este netedă și ușor de păstrat curat. Ceramica este un material care nu absoarbe mirosuri sau arome.
  • Multifunctionala: farfuria decorativă poate fi folosită ca platou elegant de fructe. De asemenea, va funcționa bine ca o tavă pe care puteți servi oaspeților un gustări.
  • Nu doar pentru mâncare: o poți transforma într-o tavă elegantă pe care poți așeza și alte accesorii. Farfuria poate fi folosita ca suport pentru lumanari, vaze sau ghivece cu flori.

Puteți folosi farfuria decorativă ASTRA pentru a servi gustări. În acest scop, va fi perfecta pentru bolurile decorative ASTRA, care sunt disponibile în sortimentul nostru. Gustările servite într-un set atât de elegant vor adăuga cu siguranță splendoare la orice întâlnire!

Cod produs
69382
Culoarea dominantă
cupru
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
2,5
Diametru (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
,
nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel