Ceainic Nature cu 2 cesti

Ceainic Nature cu 2 cesti
Ceainic Nature cu 2 cesti
Ceainic Nature cu 2 cesti
Ceainic Nature cu 2 cesti
Ceainic Nature cu 2 cesti
Ceainic Nature cu 2 cesti
Ceainic Nature cu 2 cesti
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceainic cu cesti, 500 ml. Oferă-ți un binemeritat moment de relaxare după o zi grea la școală, serviciu sau universitate. Relaxați-vă cu o ceașcă de ciocolată caldă, ceai aromat sau cafea. Un set de preparare a ceaiului, un ceainic neobișnuit cu infuzor sau un ceainic clasic vă vor ajuta să vă pregătiți băutura preferată. Alegerea accesoriilor potrivite nu numai că va ușura această sarcină, dar vă va permite și să vă bucurați de aspectul și designul lor. Asigurați-vă că verificați oferta noastră și asamblați propriul set necesar pentru a servi băuturi reci sau calde.

Un ceainic cu cești este o alegere bună. Produsul este realizat din ceramică durabilă. Acest material a fost adaptat la temperaturi ridicate, motiv pentru care este potrivit pentru prepararea de băuturi calde. Ceainic are dimensiuni: 16,5 cm x 12 cm x 8,5 cm (lungime x latime x inaltime) si o capacitate de 500 ml, in timp ce fiecare cana are 190 ml.

Ceanicul cu cesti este un produs indispensabil in orice bucatarie moderna sau traditionala. Este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic cadou pentru iubitorii de ceai. Oferă-i cuiva drag de ziua lui de naștere, onomastică sau de sărbătorile și asigură-te că îi va aduce zâmbetul pe buze.

Caracteristicile produsului:

  • ceainic cu cești,
  • produsul este fabricat din ceramică durabilă,
  • ceainicul are dimensiuni: 16,5 cm x 12 cm x 8,5 cm (lungime x latime x inaltime) si o capacitate de 500 ml, in timp ce fiecare cana are 190 ml,
  • nu există sită în interiorul ceainicului,
  • o idee grozavă pentru un mic cadou pentru iubitorii de ceai,
  • Produs de marcă Secret de Gourmet.

Dimensiuni înălțime lungime lățime capacitate ceainic 8,5 cm (16,5 cm cu mâner) 16,5 cm 12 cm 500 ml cană 7 cm 7,5 cm 7,5 cm 190 ml

Cod produs
69435
Capacite
500 ml
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
8,3
Inaltime (cm)
16,3
Capacite (ml)
500
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel