Set 10 saci de vidat

Set 10 saci de vidat
Set 10 saci de vidat
Set 10 saci de vidat
Set 10 saci de vidat
Set 10 saci de vidat
Set 10 saci de vidat
Set 10 saci de vidat
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Saci pentru ambalarea hainelor în vid - mai mult spațiu în garderobă! Câștigă spațiu: hainele ambalate în saci își reduc volumul. Păstrați ordinea. Protecție: Setul este format din 10 saci de diferite dimensiuni. Pentru pulovere, paltoane. Îi protejează de păr și praf. Reutilizabile: vă vor servi de multe ori. Le poți lua cu tine într-o călătorie. Durabile: Fabricate din plastic. Le puteți plia și desface cu ușurință. Dimensiuni compacte: 120 cm lungime x 70 cm latime x 2,5 cm inaltime. Saci de îmbrăcăminte de la marca 5five Simply Smart câștigi de 4 ori mai mult spațiu!
Cod produs
69510
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
70
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel