Organizator pentru sertar

Organizator pentru sertar
Organizator pentru sertar
Organizator pentru sertar
Organizator pentru sertar
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava de baie de la marca 5five Simply Smart - un accesoriu practic Material natural, solid: Tava este realizată din lemn de bambus de înaltă calitate. Durabila, cu o nuanță delicată de maro. Margini inalte: părțile laterale ușor ridicate ale tăvii protejează articolele și le fac mai ușor de transportat. Măsurata cu precizie: Tavă din bambus în formă dreptunghiulară: 22 cm lungime x 15 cm lățime x 2,5 cm înălțime. Curățare ușoară: spălați tava. Odată uscata, protejați-o cu detergent pentru lemn. Diverse utilizări: Pune pe ea obiecte mici, produse cosmetice necesare și așează-o pe marginea căzii. Adăugați lumânări pentru a crea un ambient ca la SPA. Tava de baie din lemn TERRE INCONNUE este usoara si rezistenta la umezeala. Vă va servi mult timp. Este un decor funcțional pentru baie, toaletă.
Cod produs
69521
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel