Cuvertura de pat Japandi, bumbac, 220 x 240 cm

  • Cuvertură de pat în stil boho - cunoașteți propunerea brandului francez Today
Cuvertura de pat Japandi, bumbac, 220 x 240 cm
Cuvertura de pat Japandi, bumbac, 220 x 240 cm
Cuvertura de pat Japandi, bumbac, 220 x 240 cm
Cuvertura de pat Japandi, bumbac, 220 x 240 cm
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cuvertură de pat în stil boho - cunoașteți propunerea brandului francez Today Cuvertură de pat din bumbac: Este confecționată dintr-o țesătură foarte plăcută la atingere. Materialul cu o greutate de 130 GSM va funcționa ca o pătură ușoară sau o pilota aerisită într-o noapte de vară. Culori discrete: cuvertura de pat Japandi este disponibilă în până la 8 versiuni de culori. Mentă, gri, bej sau poate roșu? Fiecare dintre aceste nuanțe vă va permite să construiți o mulțime de aranjamente. Dimensiuni perfecte pentru un pat dublu: Cuvertura de pat de 220 cm lungime si 240 cm latime este perfecta pentru un pat mai mare (200 x 220 cm). Materialul va cădea grațios și eficient aranjat pe laterale. Cuvertură de pat antialergică cu certificat Oekotex: țesătura a fost testata pentru substanțe toxice. Materialul este sigur pentru pielea ta. Vă puteți întinde pe ea cât de mult doriți cu cei mai tineri membri ai familiei sau animalele de companie. Îngrijire ușoară: materialul poate fi reîmprospătat în mașina de spălat. Pentru ca ea să vă servească și mai mult timp, căutați detergenți delicati și urmați instrucțiunile de pe etichetă.
Producător
Cod produs
69684
certificat
Oeko-Tex
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
220
Instructiuni de spalare
se spala in 30°C
compoziţie
100% bumbac
Fabric weight (g/m²)
130
Număr noduri (cm²)
57
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel