Organizator de perete Pure, 3 rafturi, 70 x 50 cm

  • Organizator de perete cu trei rafturi de la TODAY
Organizator de perete Pure, 3 rafturi, 70 x 50 cm
Organizator de perete Pure, 3 rafturi, 70 x 50 cm
Organizator de perete Pure, 3 rafturi, 70 x 50 cm
Organizator de perete Pure, 3 rafturi, 70 x 50 cm
209,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizator de perete cu trei rafturi de la TODAY. Design modern: culoare deschisă, bej și rafturi dispuse asimetric. Organizatorul demonstrează că uzul și aspectul original merg mână în mână. Material natural: Fabricat din lemn, vă va servi mult timp. Cu el puteți crea multe compoziții. Construcție durabilă: Un organizator solid realizat este ideal pentru obiecte mici, plante mici, cărți sau lumânări. De asemenea, va funcționa în baie ca raft pentru produse cosmetice. Asamblare ușoară: nu aveți nevoie de unelte speciale pentru a-l agăța. O vei face simplu și rapid. Dimensiune practica: Organizatorul asezat pe perete nu ocupa mult spatiu si este si la indemana. Dimensiunile sale sunt: ​​50 cm lungime x 70 cm inaltime. Puteți curăța rapid și ușor organizatorul de perete din lemn Simplicity. Lemnului îi place umezeala, merită uneori să le ștergeți cu ulei de in. Cu acest organizator, păstrarea ordinii este o plăcere pură.
Producător
Cod produs
69808
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
50
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel