Suport lumanare din lemn Pure

  • Suport de lumanare din lemn marca TODAY
Suport lumanare din lemn Pure
Suport lumanare din lemn Pure
Suport lumanare din lemn Pure
Suport lumanare din lemn Pure
Suport lumanare din lemn Pure
Suport lumanare din lemn Pure
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un suport de lumanare din lemn de la marca TODAY. Forma geometrică: Forma neregulată este o alternativă originală la sfeșnicele plate. Natural, durabil: sfeșnicul din lemn combină culoarea moale și calitatea înaltă. Perfect pentru caneluri: puteți adăuga lumânări albe sau parfumate. Dimensiuni 9,5 x 10 cm. Pentru multe aranjamente: Puteți asorta sfeșnicul bej cu interioare brute și decorative. Ușor, practic: în ciuda construcției neobișnuite, îl puteți muta în siguranță. Suporturile de lumanari din lemn din seria Simplicity sunt un mic detaliu care va incalzi atmosfera din casa ta.
Producător
Cod produs
69810
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel