Platou cu capac pentru prajituri, plastic, 34 cm

Platou cu capac pentru prajituri, plastic, 34 cm
Platou cu capac pentru prajituri, plastic, 34 cm
Platou cu capac pentru prajituri, plastic, 34 cm
Platou cu capac pentru prajituri, plastic, 34 cm
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Platou pentru prajituri cu capac. Vă va proteja produsele de patiserie de absorbția mirosurilor de la frigider, precum și de uscarea rapidă. Dimensiune standard: Diametrul platoului este de 34 cm iar înălțimea este de 15 cm. Se va potrivi cu o prajitura medie sau o farfurie cu sandviciuri. Transparent: este transparent. Nu trebuie să scoți capacul pentru a vedea continutul. Forma rotunda: Platou este rotund. Funcționează bine pentru prăjituri, farfurii cu sandvici sau ca acoperire pentru o farfurie. Vine cu capac: un platou cu capac vă protejează prajituri de viespi și muște. Îl puteți pune in frigider fără să vă faceți griji că alimentele absorb mirosurile din frigider. Îngrijire ușoară: platoul trebuie spălat în apă caldă cu săpun. Plasticul este dur și nu se deformează. Platou pentru prajituri din plastic, diametru 34 cm. Poate fi folosit pentru a acoperi diverse tipuri de prajituri, fursecuri si pentru a acoperi o farfurie cu sandviciuri sau cina.
Cod produs
69937
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
34,5
Latime (cm)
34
Inaltime (cm)
15
Diametru (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel