Farfurie de sticla pentru tort TROPIC, 28 cm

Farfurie de sticla pentru tort TROPIC, 28 cm
Farfurie de sticla pentru tort TROPIC, 28 cm
Farfurie de sticla pentru tort TROPIC, 28 cm
Farfurie de sticla pentru tort TROPIC, 28 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Farfurie decorativă în formă de frunză - servește gustări dulci cu stil Suport pentru prajituri: ​​O farfurie decorativa pentru prajituri, deserturi si fructe poate deveni un decor al mesei tale in timpul ocaziilor de familie. Gustările aranjate pe ea vor arăta apetisante și moderne. Sticlă: Fabricata din sticlă groasă, farfurie pentru prăjituri este o modalitate excelentă de a servi oaspeților tăi deliciile lor preferate. Sticla este un material usor de curatat, nu se decoloreaza si nu preia aromele si mirosurile mancarurilor servite pe ea. Aplicație: Puteți folosi farfurie în timpul sărbătorilor de acasă pentru a servi prăjituri și alte dulciuri invitaților. Netezimea atractivă o face perfecta și în zilele obisnuite pentru aranjarea fructelor pe ea. Patru modele din care să alegeți: Farfurii sunt disponibile în două modele în formă de frunze tropicale neregulate. De asemenea, puteți opta pentru un verde intens sticla sau o culoare argintie atemporală.
Cod produs
69943
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel