Scaun de gradina cu mozaic, 90 cm

  • Scaun de gradina cu mozaic, 90 cm
Scaun de gradina cu mozaic, 90 cm
469,99 RON
329,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (140,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Scaun decorativ de gradina - un decor frumos si elegant pentru o gradina, terasa sau balcon. Perfect pentru relaxare în aer liber.

  • Confecționat din metal și ceramică: Metalul este durabil și puternic. Scaunul este rezistent la umezeală, schimbări de temperatură și deteriorări mecanice.
  • Model interesant: Șezutul scaunului este realizat din ceramică cu un model și o culoare interesante. Aranjamentul și culorile sale se referă la stilul spaniol. Restul structurii este realizată din metal în forma sa inițială.
  • Dimensiune funcțională: Are 38 cm lungime, 38 cm lățime și 90 cm înălțime. Aceste dimensiuni practice se vor potrivi chiar și pe o terasă sau un balcon mic.
  • Culori strălucitoare: Scaunul arată foarte plăcut din punct de vedere estetic. Este de culoare neagră, iar scaunul este format dintr-un mozaic oval într-o culoare contrastantă.
  • Decor practic: Arată grozav și va adăuga eleganță și originalitate grădinii tale.

Scaun de gradina mozaic90 cm inaltime. Materialul din care este fabricat este rezistent la intemperii si este usor de intretinut. Va funcționa bine în serile lungi de vară, pe el vă veți putea odihni și relaxa după o zi grea.

Producător
Cod produs
70063
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel