Masuta de cafea rotunda, 50 cm

Masuta de cafea rotunda, 50 cm
Masuta de cafea rotunda, 50 cm
Masuta de cafea rotunda, 50 cm
Masuta de cafea rotunda, 50 cm
229,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Masuta de cafea cu două niveluri - de neînlocuit în timpul sărbătorilor de familie

  • Masuță de cafea ușoară: o măsuță de cafea practică și minimalistă, pe care o puteți muta cu ușurință, va fi cu siguranță utilă în timpul sărbătorilor de familie și nu numai.
  • Două niveluri: două niveluri rotunde, așezate unul deasupra celuilalt, creează un spațiu mare în care puteți plasa băuturi și gustări. Nivelul inferior este cel mai bun loc pentru a pune vase de rezervă în timpul unei petreceri.
  • Materiale durabile: Masuta este realizată din metal, ceea ce o face extrem de stabilă. Construcția solidă vă permite să plasați băuturi pe ea fără riscul de vărsare.
  • Cu mâner: Masuta portabilă este echipată cu un mâner practic. O puteți muta confortabil sau o puteți muta fără a vă încorda coloana vertebrală.
  • Dimensiune la îndemână: Masuta are 66 cm înălțime și 50 cm în diametru. Este o dimensiune practică care se va potrivi chiar și într-o zonă mică. Structura ușoară permite deplasarea liberă a mobilierului.
Producător
Cod produs
70067
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
oțel inoxidabil
Inaltime (cm)
68,5
Diametru (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel