Vaza din sticla reciclata, 1,5 l

Vaza din sticla reciclata, 1,5 l
Vaza din sticla reciclata, 1,5 l
Vaza din sticla reciclata, 1,5 l
Vaza din sticla reciclata, 1,5 l
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O vază în formă de sticlă este un decor interior frumos. Poate fi folosita ca sticla pentru flori taiate sau ca o frumoasa lampa de masa. Dimensiune mare: Vaza are un diametru de 10 cm, inaltime de 27,5 cm si o capacitate de 1,5 l. Va fi utila pentru flori si nu numai. Fabricata din sticlă: Acest material este ecologic și poate fi reciclat. Sticla transparentă elegantă va expune frumusețea florilor care vă plac. Această vază este foarte delicată și subtilă, nu vă va copleși interiorul. Decor practic: Sticla este potrivita pentru flori proaspete, taiate, care vor adauga prospetime si eleganta interiorului. Puteți pune și lămpi mici în el și vaza va deveni o lampă originală. Forma sticlei: Vaza seamănă cu o sticlă. Este o formă simplă, dar interesantă. Florile cu tulpina lungă vor arăta frumos în ea. Ingrijire usoara: Este realizata din sticla rezistenta la temperaturi ridicate. Se poate spala manual sau in masina de spalat vase. Vaza din sticlă reciclată cu o capacitate de 1,5 l. Vaze din sticlă se potrivesc practic oricărui stil. Este un decor elegant și eficient care va arăta spectaculos pe o masă, o măsuță de cafea sau pe un pervaz.
Cod produs
70087
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
27,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel