Set de baie cu broderie, manusa cu prosop 70 x 130 cm

  • Set baie cu broderie, manusa + prosop 70 x 130 cm - set complet baie
Set de baie cu broderie, manusa cu prosop 70 x 130 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set baie cu broderie, manusa + prosop 70 x 130 cm - set complet baie. Material foarte absorbant: materialul de bumbac folosit absoarbe bine apa. Un alt avantaj al bumbacului este uscarea rapida a materialului, care previne aparitia unui miros neplacut. Datorită acestui lucru, prosopul va funcționa atât în ​​timpul unei băi, cât și în timpul unei excursii relaxante la piscină. Fibră moale: prosopul și mănușa sunt realizate din material de bumbac plăcut la atingere. Dimensiuni produs: Lungimea prosopului este de 130 cm iar latimea este de 70 cm. Culori uniforme: Setul este disponibil in urmatoarele culori: verde, roz, albastru, alb. Broderie cu un motiv animal: pe țesătură este o broderie care înfățișează un animal. Poza cu animalul se referă la scopul setului pentru copii. Setul de baie vine de la brandul francez Douceur d'intérieur.
Cod produs
70174
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
130
Latime (cm)
70
Inaltime (cm)
0,5
Fabric weight (g/m²)
450
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel