Sfesnic cu 12 LED-uri

Sfesnic cu 12 LED-uri
Sfesnic cu 12 LED-uri
Sfesnic cu 12 LED-uri
Sfesnic cu 12 LED-uri
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un sfesnic stilat pentru a ilumina masa într-un mod romantic în timpul cinei de Crăciun Sfeșnic LED: Sfeșnice, ghirlande, luminițe sunt un element indispensabil al Crăciunului. Puteți face acest timp plin de bucurie și mai plăcut și mai special, totul datorită sfesnicelor atmosferice cu LED-uri. Șapte lumini: produsul are șapte lumini care emit o lumină subtilă, ușor estompată. Acest tip de iluminare vă permite să creați o atmosferă climatică și confortabilă. Formă simplă: Fabricat din plastic, sfesnicul a fost proiectat cu mare grijă. Tijele subțiri, finisate cu lumini, se intersectează între ele, imitând perfect forma unui adevărat sfeșnic. Construcție stabilă: sfeșnicul este așezat pe o bază stabilă. Așezați-l pe masa de Crăciun, bufet, șemineu sau pervaz și sărbătoriti această perioadă magică alături de familia ta într-o atmosferă unică. Alimentare si dimensiuni: Sfesnicul are dimensiuni: inaltime 35 cm, latime 7,5 cm si lungime 27,5 cm. Produs alimentat la retea.
Producător
Cod produs
70553
Sursa de putere
la retea
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
27,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
35
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel