Decor iluminat interior Mos Craciun, inaltime 17cm

  • Moș Crăciun strălucitor - un accesoriu decorativ fabulos pentru Crăciunul care vine
Decor iluminat interior Mos Craciun, inaltime 17cm
Decor iluminat interior Mos Craciun, inaltime 17cm
Decor iluminat interior Mos Craciun, inaltime 17cm
Decor iluminat interior Mos Craciun, inaltime 17cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Moș Crăciun strălucitor - un accesoriu decorativ fabulos pentru Crăciunul care vine Figurină de Moș Crăciun: Figurina de Moș Crăciun în picioare este un decor obligatoriu în casa ta! Faceți Crăciunul din acest an magic și uimește pe toată lumea cu strălucirea unei figurine. Iluminare LED: În interiorul lui Moș Crăciun există până la 16 LED-uri, datorită cărora silueta emite o lumină delicată, ușor estompată. Tehnologia LED este complet sigură - lămpile nu emit căldură. Aplicație: Acest accesoriu fermecător va fi grozav atât ca element al unui decor mai mare, cât și singur. Poți să-l așezi pe Moș Crăciun oriunde în casă, iar cu lumina sa subtilă și designul atractiv, este un accent bun într-o cameră pentru copii. Putere: Produsul poate fi amplasat chiar și într-un loc departe de sursa de alimentare. Baterii AA (nu sunt incluse). Dimensiune: Nu este mare, înălțimea lui este de 17 cm, lungimea este de 10 cm și lățimea este de 12 cm. Îl poți așeza liber chiar și într-un spațiu mic - o noptieră, pervaz sau comodă.
Producător
Cod produs
70560
numărul de LED-uri
16
Sursa de putere
baterii
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
17
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel