Decor iluminat Mos Craciun, inaltime 26 cm

  • Figurina de Mos Craciun - o modalitate simpla de a-ti decora casa intr-un mod original
  • în timpul Crăciunului
Decor iluminat Mos Craciun, inaltime 26 cm
Decor iluminat Mos Craciun, inaltime 26 cm
Decor iluminat Mos Craciun, inaltime 26 cm
Decor iluminat Mos Craciun, inaltime 26 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Figurina de Mos Craciun - o modalitate simpla de a-ti decora casa intr-un mod original in perioada Craciunului Figurină de Moș Crăciun strălucitor: Moșul vesel îmbrăcat în costum tradițional este un adevărat succes cu decorațiunile de Crăciun. Datorită acesteia, vei aduce o stare de sărbătoare în casa ta într-o clipă. Iluminare subtila cu LED: In interiorul lui Mos Craciun din plastic rezistent, exista 16 diode care emit o lumina delicata. Mosul luminat răspândește o strălucire atmosferică în jurul lui. Exemplu de utilizare: Moș Crăciun poate adăuga splendoare unei noptiere, pervazului sau mesei de Crăciun cu aspectul său. Poate deveni cu succes un element al unui aranjament mai mare - integrează-l într-o atmosfera festivă pentru a-i adăuga splendoare. Tip de alimentare: Produsul este alimentat de baterii AA (nu sunt incluse). Această soluție convenabilă vă permite să îl pozitionati oriunde în casă, departe de sursa de energie. Dimensiune mică: Figura are 26 cm înălțime, 12 cm lățime și 17 cm lungime. Această dimensiune vă permite să il plasați chiar și într-un spațiu mic. Produsul este destinat uz casnic.
Producător
Cod produs
70561
numărul de LED-uri
16
Sursa de putere
baterii
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
26
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel