Decor iluminat Om de zapada, inaltime 16 cm

  • O lampă în formă de om de zăpadă vesel - un mic decor care va sublinia
  • atmosfera unica a Craciunului
Decor iluminat Om de zapada, inaltime 16 cm
Decor iluminat Om de zapada, inaltime 16 cm
Decor iluminat Om de zapada, inaltime 16 cm
Decor iluminat Om de zapada, inaltime 16 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O lampă în formă de om de zăpadă vesel - un mic decor care va sublinia atmosfera unică a Crăciunului Om de zăpadă de Crăciun: Adăugați o notă magică Crăciunului decorându-vă casa cu accesorii colorate. Un om de zăpadă fermecător este un accesoriu care va aduce cu siguranță un zâmbet pe fețele membrilor familiei și oaspeților. Iluminare LED: Omul de zapada are diode LED care nu se incalzesc, si in acelasi timp emit o lumina placuta, delicata. Datorită acestui mic adaos decorativ, vei aduce o stare de Crăciun unică în casa ta. Design unic: Omul de zapada alb este realizat din materiale de cea mai inalta calitate. Poartă o pălărie roșie, eșarfă și mănuși și o jachetă neagră. Figurina iluminată strălucește cu o lumina unică, luminând figura unui om de zăpadă. Tip de alimentare: Produsul este alimentat de baterii AA (nu sunt incluse). Această soluție convenabilă vă permite să il puneti oriunde în casă, departe de sursa de energie. Dimensiune mică: Figura are 16 cm înălțime, 18 cm lățime și 10 cm lungime. Această dimensiune vă permite să il plasați chiar și într-un spațiu mic. Produsul este destinat uz casnic.
Producător
Cod produs
70562
Tip alimentare
3 baterii AAA
numărul de LED-uri
16
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel