Cos depozitare, bumbac, 23 x 18 cm

Cos depozitare, bumbac, 23 x 18 cm
Cos depozitare, bumbac, 23 x 18 cm
Cos depozitare, bumbac, 23 x 18 cm
Cos depozitare, bumbac, 23 x 18 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș din bumbac cu mâner - organizează-ți casa într-un stil frumos

  • Coș de depozitare: vă va ajuta să vă mențineți casa ordonată și, în același timp, să arate elegant, completând decorul casei dvs. cu designul său.
  • Multifuncțional: coșul poate fi utilizat pe scară largă în fiecare casă. Puteți depozita jucării, obiecte mici în el și chiar să il folosiți ca suportul unic pentru un ghiveci de flori.
  • Confecționat din bumbac: Coșul este realizat din bumbac 100%. Impletitura originală, compactă, arată excepțional de elegantă. În plus, acest material respiră, nu adună praful și este foarte ușor de curățat.
  • Cu mâner: Coșul este echipat cu un mâner practic. Datorită acestuia, puteți ridica cu ușurință coșul, chiar și cu conținutul său, sau îl puteți agăța de un cârlig.
  • Încăpător: Dimensiunea coșului este: lungime 23 cm, lățime 23 cm și înălțime 18 cm. Cu siguranță vor încăpea multe articole mici în el.
Cod produs
70938
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel