Covoraș pentru picnic, 150 x 210 cm

  • Covoraș pentru picnic - ia-l cu tine la plajă sau la picnic și relaxează-te la aer curat
Covoraș pentru picnic, 150 x 210 cm
Covoraș pentru picnic, 150 x 210 cm
Covoraș pentru picnic, 150 x 210 cm
Covoraș pentru picnic, 150 x 210 cm
139,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covorașa pentru picnic de la Atmosphery - ia-l cu tine la plajă sau la picnic și relaxează-te la aer curat Covoraș pentru picnic: Perfect pentru activități în aer liber. Pe plajă sau în grădină sau poate în parc - ai mereu un covoraș cu tine sau poarta-l în portbagaj și va fi întotdeauna un loc de relaxare. Transport comod: pe suprafața covorașului a fost cusută o geantă, în care puteți pune întreg covorașul după picnic. Mânerul va asigura transportul convenabil la locul potrivit. Culori din care sa alegi: Alege culoarea care te intereseaza cel mai mult - galben cu dungi albe, gri cu modele geometrice, elegante sau verde cu frunze. Material: Produsul este fabricat din plastic. Dimensiuni produs: Covorașul măsoară 150 cm x 210 cm. Pe covoraș vor încăpea mai multe persoane.
Producător
Cod produs
71031
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
210
Latime (cm)
150
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel