Piscina gonflabila pentru copii HAPPY DINO, INTEX

  • Piscina gonflabila pentru copii HAPPY DINO, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii HAPPY DINO, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii HAPPY DINO, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii HAPPY DINO, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii HAPPY DINO, INTEX
299,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Piscina gonflabilă HAPPY DINO pentru copii - un adevărat loc de joacă cu apă în grădina ta

  • Piscina gonflabilă: produsul va fi perfect pentru o grădină de casă sau un teren de vară. Puteți umfla și dezumfla cu ușurință piscina. Datorită acestei funcții, produsul poate stoca cu ușurință piscina până în sezonul următor.
  • O mulțime de atracții: piscina are mai multe funcții care îți vor distra copilul ore întregi. În primul rând, un tobogan cu un motiv de doi dinozauri albaștri, care a fost finisat cu un covoraș moale. Palma, ca de pe o plajă paradisiacă, este de fapt o stropitoare care, atunci când este conectată la un furtun de grădină, vă va răcori în zilele toride și vă va oferi multă bucurie și râsete. Un dinozaur în mijlocul piscinei și un vulcan sunt decorațiuni suplimentare care vor face totul mai atractiv și vor încânta ochii copiilor care sunt curioși .
  • Temă cu dinozaur drăguț: dinozaurii drăguți îi vor încuraja pe copii să se joace și să-și îmbunătățească starea de spirit. Un loc de joacă multicolor, gonflabil, va face fiecare moment petrecut acolo să fie de neuitat și plin de bucurie.
  • Material: produsul este fabricat dintr-un plastic solid care este rezistent la abraziune, dar și sigur pentru pielea copiilor.
  • Dimensiunile produsului: piscina are 152 cm lungime, 191 cm lățime și 58 cm înălțime. Locul de joacă gonflabil va fi perfect pentru copiii de la 2 ani.

Oferiți copilului dumneavoastră o mulțime de atracții, amenajând piscina gonflabilă HAPPY DINO în grădină. Fiecare copil va fi încântat de distracție și vă va răsplăti cu un zâmbet sincer! Numeroasele atracții oferite de această jucărie vă vor distra copilul ore întregi și îi vor oferi multe amintiri frumoase.

Producător
Cod produs
71058
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
152
Latime (cm)
191
Inaltime (cm)
58
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel