Pista de curse gonflabilă, tobogan cu apă si cu 2 mașini, INTEX

  • Pista de curse gonflabilă, tobogan cu apă si cu 2 mașini, INTEX
Pista de curse gonflabilă, tobogan cu apă si cu 2 mașini, INTEX
Pista de curse gonflabilă, tobogan cu apă si cu 2 mașini, INTEX
Pista de curse gonflabilă, tobogan cu apă si cu 2 mașini, INTEX
Pista de curse gonflabilă, tobogan cu apă si cu 2 mașini, INTEX
699,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pista de curse gonflabilă - nu există loc pentru plictiseală cu acest gadget

  • Pista de curse gonflabilă: setul cu pista fenomenală include două glisoare pe care copiii se vor distra de neuitat! Cele două covorașe de surf au două mânere atașate pentru a face fiecare coborâre confortabilă și sigură.
  • Conexiune furtun de grădină: Conectați furtunul de grădină și porniți apa, și distracția și râsul nu vor mai avea sfârșit! Piesa nu numai că va oferi un divertisment excelent, dar va fi și o modalitate excelentă de a vă răcori în zilele caniculare.
  • Sigur: cu marginile din jur, este sigura. Marginile vă vor împiedica să cădeți și să alunecați de pe șină la capătul toboganului.
  • Material: produsul este fabricat din plastic solid, rezistent la abraziune și deteriorări neașteptate. Setul include un plasture de reparație.
  • Dimensiunile produsului: pista are 561 cm lungime, 119 cm lățime și 73 cm înălțime. Sarcina maximă pe cale este de 100 kg. Vârsta minimă recomandată pentru a juca pe pistă este de 6 ani.

Când auzi „M-am plictisit” din gura copilului tău, înseamnă că trebuie să acționezi! Oferă copilului tău o atracție de vacanță și amintiri de neuitat datorită pistei gonflabile de la marca INTEX.

Producător
Cod produs
71059
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
561
Latime (cm)
119
Inaltime (cm)
73
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel