Covor rutier cu franjuri, 80 x 120 cm

  • Covorul rutier va crea un loc confortabil pentru jocul creativ pe podea
Covor rutier cu franjuri, 80 x 120 cm
Covor rutier cu franjuri, 80 x 120 cm
Covor rutier cu franjuri, 80 x 120 cm
Covor rutier cu franjuri, 80 x 120 cm
169,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covorul rutier va crea un loc confortabil pentru jocul creativ pe podea Rug-road: Este un accesoriu practic și o jucărie într-unul. Covorul protejeaza copilul de podeaua rece si tare, iar strazile imprimate stau la baza multor jocuri creative. Culori contrastante: Drumul negru și detaliile în nuanțe de gri sunt imprimate pe un fundal deschis. Este o soluție grozavă să nu introduci prea mulți stimuli și culori în camera copilului tău. Dezvoltă imaginația: covorul rutier este o bază pentru multe jocuri și învățare prin joc: curse, învățare a regulilor de comportament și siguranță pe drum sau construirea unui oraș de blocuri în jurul străzilor. Material solid: Covorul este realizat dintr-o țesătură din bumbac-poliester, care nu este doar durabilă, ci și plăcută la atingere. Dimensiuni mici: Datorita dimensiunilor sale mici, covorul se va potrivi chiar si in cea mai mica incapere. De asemenea, este o bază excelentă pentru organizarea unui colț de joacă în camera de zi.
Cod produs
71086
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
80
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel