Opritor ușă pisică, 21 cm

  • Opritor ușă pisică, 21 cm
Opritor ușă pisică, 21 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Door stop Kitten - o mascota fermecătoare care va avea grijă de siguranța bebelușului. O mascotă care protejează împotriva trântirii accidentale a ușii: Opritorul pentru ușă Cat nu este doar un accesoriu drăguț, ci și un gadget practic care asigură siguranța bebelușului tău. Opritorul va opri ușa în locul potrivit. Acest lucru va împiedica copilul să-și rănească degetele sau să închidă accidental ușa. Pentru uși de dimensiune standard: Opritorul are 18,5 cm lățime și 21 cm înălțime. Forma sa seamănă cu un pisoi drăguț cu o coadă ondulată, obraji roz și urechi proeminente. Kitty: Opritorul ușii arată ca o mascota. Culorile discrete și detaliile drăguțe vor atrage cu siguranță iubitorii de animale. Întotdeauna la locul potrivit: Cântărește 1 kg, ceea ce îi conferă stabilitate și asigură că nu se va mișca sub influența unei rafale de vânt. Datorită acestui lucru, copilul dumneavoastră poate folosi ușa în siguranță și puteți fi sigur că este bine asigurată. Durabil: Husa este din poliester. Materialul este rezistent la abraziune și deteriorare.
Cod produs
71096
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Latime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel