Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm

  • Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm
Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm
Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm
Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm
Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perna drăgălașă prietenii pădurii cu urechi, 40 x 40 cm. Model de ursuleț, căprioară sau vulpe: Perna drăgălașă Forest Friends este un plus drăguț pentru camera bebelușului tău. Fabricat din bumbac moale, măsoară 40 x 40 cm, ceea ce o face perfecta si confortabila de îmbrățișat și de jucat. Cu urechi: Perna este disponibilă în trei modele: vulpe, căprioară și urs. Fiecare dintre aceste animale drăguțe are urechi cusute care adaugă farmec și oferă o stimulare senzorială suplimentară bebelușului. Umplutură moale: Fiecare pernă are o umplutură sintetică care oferă elasticitate. Datorită acestui fapt, perna este perfectă pentru îmbrățișarea și întinderea capului. Detaliu drăguț pe partea din față: Fața animalului de companie este vizibilă în față, adăugând și mai mult farmec. Acest lucru creează o atmosferă prietenoasă și încurajează copilul să o îmbrățișeze. Prieteni din pădure: Descoperă alte produse de la marca olandeză Home Styling Collection și creează un spațiu coerent pentru distracție sau relaxare împreună cu cei mai tineri membri ai casei. Alegeți dintre alte produse din seria Forest Friends.
Cod produs
71101
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel