Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc

  • Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
Suport cărți Safari, din lemn, 2 buc
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport de cărți din lemn în stil scandinav - călătorii magice ale unui bebeluș prin lumea literaturii. Practic și compact: Suporturile de cărți Safari sunt un plus excelent pentru camera micuțului tău. Dimensiunea lor este perfectă chiar și pentru o bibliotecă mică. Măsoară 16,2 cm (lungime), 10 cm (lățime) și 19,8 cm (înălțime). Setul include două suporturi de cărți, ambele decorate cu animale drăguțe. Acesta este un mod practic de a organiza cărțile din biblioteca bebelușului. Lemn: Suporturile sunt din lemn, ceea ce le garanteaza durabilitatea si soliditatea. Ele nu numai că îndeplinesc o funcție practică, dar adaugă și un farmec natural camerei unui copil. Prin crearea unui mediu confortabil și cald, ele stimulează imaginația copilului mic. Pentru cel mic care iubește animalele: Suporturile de cărți Safari sunt perfecte pentru iubitorii și călătorii mici de animale. Și bineînțeles pentru cei mici care nu vor adormi fără să citească o carte înainte de culcare. Culori neutre perfecte pentru camera unui băiat sau a unei fete: Suporturile de cărți au culori slabe care se potrivesc perfect cu stilul scandinav de design interior. Organizare și decorare într-una singură: Pe lângă funcția practică de a menține cărțile în poziție verticală, suporturile de cărți Safari sunt și un element decorativ frumos. Diversifică raftul cu un alt detaliu de basm.
Cod produs
71108
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
16,2
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
19,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel