Covor rotund pentru copii Safari, Ø100 cm

  • Covor rotund pentru copii Safari, Ø100 cm
Covor rotund pentru copii Safari, Ø100 cm
Covor rotund pentru copii Safari, Ø100 cm
Covor rotund pentru copii Safari, Ø100 cm
Covor rotund pentru copii Safari, Ø100 cm
199,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covorul Safari - regatul animalelor de sub picioarele tale. Animalele te invită să te joci: Covorul pentru copii Safari este un plus neobișnuit pentru camera unui copil. Fața sa este decorată cu animale și plante inspirate din desenele copiilor. Fiecare pas pe covor este începutul unei aventuri magice în țara safariului. Materiale durabile: : Covorul are o față rezistentă din poliester, care este plăcut pentru picioarele copilului. Spatele covorului este dintr-un material nețesut cu umplutură cu spumă anti-alunecare, care asigură stabilitate și siguranță în timpul utilizării. Covor rotund pentru camera copiilor: Covorul are un diametru de 100 cm, ceea ce il face ideal pentru centrul camerei copiilor. Dacă micuții tăi au propriul colț în sufragerie, cu ajutorul lui poți crea un colț doar pentru ei. Spațiu plăcut și creativ: Covorul pentru copii Safari nu numai că adaugă culoare și model camerei copilului, dar creează și un loc plăcut și creativ de joacă și relaxare. Copilul își poate imagina că se plimbă prin savana africană, întâlnind diferite animale și descoperind noi aventuri. Stimularea senzorială: Modelele de animale, plante și desenele copiilor de pe covor stimulează imaginația și dezvoltă simțul artistic al copilului mic.
Cod produs
71114
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Diametru (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel