Ceas camera copiilor Mașină de jucărie, 24 x 3,5 x 15,5 cm

  • Ceas camera copiilor Mașină de jucărie, 24 x 3,5 x 15,5 cm
Ceas camera copiilor Mașină de jucărie, 24 x 3,5 x 15,5 cm
Ceas camera copiilor Mașină de jucărie, 24 x 3,5 x 15,5 cm
Ceas camera copiilor Mașină de jucărie, 24 x 3,5 x 15,5 cm
Ceas camera copiilor Mașină de jucărie, 24 x 3,5 x 15,5 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Decor pentru camera unui copil ceas mașină de jucărie - fiecare moment este special. Distracție și învățare: Ceasul pentru camera copilului Mașina de jucărie este un element extrem de fermecător al echipamentului camerei copilului mic. Măsoară 24 x 4 x 15,5 cm (lungime x lățime x înălțime). Forma sa se referă la o mașină. În partea de jos este inscripția „Hai să mergem!”. Cadranul este clar vizibil, astfel încât copilul va putea citi cu ușurință ora. În acest fel, nu va trebui să-ți folosești telefonul în timp ce înveți. Culori discrete, cu finisaj pastel: Ceasul este disponibil în trei culori: albastru, galben sau alb. Cadran cu numere ușor de citit: Cadranul ceasului are cifre arabe ușor de citit, ceea ce face ușor să spuneți ora. Fundalul alb cu un model simplu din lemn adaugă delicatețe și estetică, creând un contrast plăcut. Îmbogățirea decorului: Ceasul mașină nu numai că ajută la învățarea citirii orei pe ceas, ci este și un element decorativ interesant al camerei copilului. Un decor simplu: Producătorul Colecției Home Styling s-a concentrat pe materiale ușoare și un model interesant, care cu siguranță va mulțumi atât baietii, cât și fetele care sunt interesate de mașini. Ceasul pentru camera unui copil nu este doar un instrument practic pentru a spune ora, ci și un element fermecător de decor.
Cod produs
71118
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
alb
,
galben
,
albastru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
4
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel