Rama pentru trei fotografii Pisicuta si inima

  • Rama pentru trei fotografii Pisicuta si inima
Rama pentru trei fotografii Pisicuta si inima
Rama pentru trei fotografii Pisicuta si inima
Rama pentru trei fotografii Pisicuta si inima
Rama pentru trei fotografii Pisicuta si inima
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pisicuță și inimă - Cadru minunat pentru trei fotografii. Pentru iubitorii de pisici și iubitorii de animale de companie: Rama foto pentru trei fotografii este un plus fermecător pentru camera copiilor. Fabricat din MDF, are trei rame. Una dintre ele pentru o fotografie cu dimensiunea standard de 10×15 cm. Restul pentru formate foto mai mici. Dimensiunea totală a cadrului este de 37 cm (lungime), 4 cm (adâncime) și 23 cm (înălțime). Culori într-o ediție pudră: Rama este multicoloră. Primul lucru care atrage atenția este pisoiul care stă lângă inimă. Nuanțele și modelele se potrivesc atât camerelor de băieți, cât și de fete. Soluție practică: Trei cadre separate vă permit să afișați cele trei fotografii preferate, creând în același timp o compoziție coerentă. Îi poți ajuta pe cei mici să-și pună acolo fotografiile preferate de animale sau de vacanță - posibilitățile sunt nesfârșite. Usor si stabil: Cadru din MDF. Este stabil, ceea ce permite afișarea sigură și estetică a fotografiilor. Un accent unic: Pisicuța și inima sunt motive care adaugă farmec cadrului și aduc o atmosferă prietenoasă în interior.
Cod produs
71127
Numărul de sloturi foto
3
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
37
Latime (cm)
4
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel