Taburet pentru picioare

  • Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
Taburet pentru picioare
399,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru picioare - relaxare pentru corpul tau. Suport pentru picioare balansoar: Maximex a creat complementul perfect pentru scaunul dvs. - scaunul balansoar. Datorită acestui produs, odihna acasă va fi și mai relaxantă și confortabilă. Legănarea pe suportul pentru picioare ajută la reducerea stresului și ameliorează tensiunea musculară. Material: Din lemn, care asigura soliditatea si durabilitatea produsului. Lemnul este, de asemenea, ușor de curățat și estetic. Dimensiuni: Lungime 58 cm, latime 38 cm, inaltime 53 cm, ceea ce permite o potrivire perfecta pe diverse tipuri de fotolii. Înălțimea suportului pentru picioare poate fi reglată - există 3 setări posibile. Culoare: Maro, care se potrivește perfect cu majoritatea culorilor de mobilier și accesorii din casă. Producator: Maximex, un producator reputat de accesorii de bucatarie si accesorii de interior, care garanteaza o calitate superioara a produsului. Suportul pentru fotoliu balansoar Maximex este soluția perfectă pentru cei care caută un plus de confort și relaxare acasă. Fabricat din lemn, este solid si durabil, si in acelasi timp estetic si usor de curatat. Dimensiunile standard permit o potrivire perfectă cu diverse tipuri de fotolii, iar culoarea maro se potrivește bine cu majoritatea culorilor de mobilier și accesorii. Datorită structurii de balansare, odihna pe suport pentru picioare va fi și mai relaxantă și va ajuta la reducerea stresului și a tensiunii musculare. Alegeți un produs de la un producător reputat, Maximex, și bucurați-vă de o odihnă relaxantă acasă.
Producător
Cod produs
76624
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
58
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
53
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel